we create

WOVEN & KNITS

Met veel liefde en toewijding ontwerpt én produceert Knits Only geweven en rondbrei private label collecties. Van t-shirts en tops tot jurken, rokken, sweats, pantalons en blazers. Wij zijn hierin toonaangevend. Samen met u creëren wij bestsellers met de beste prijs/kwaliteit-verhouding en een gegarandeerd perfecte pasvorm.

Uw dames-, heren- en kinderkleding moet naadloos aansluiten op de wensen van uw klanten. Daarom volgt ons designteam de laatste trends op de voet, terwijl ons professionele salesteam proactief met u meedenkt. Vervolgens begeleidt en controleert ons gespecialiseerde productieteam het gehele proces van productie en quality control tot en met tijdige levering.

Wij kunnen u alles uit handen nemen, of alleen de productie verzorgen. We hebben eigen kantoren in China, Bangladesh en Turkije, lopen voorop in MVO en hebben patronenmakers met veel kennis van de perfecte fit in huis, zodat alles kwalitatief op hoog niveau is en wij trots zijn op onze producten.

Onze dienstverlening is uniek. Evenals onze werkwijze, want wij zetten alles op alles voor lange termijn partnerships. Daarom kiezen veel merken, grote retailers én webshops voor Knits Only. Wilt u ook een zeer ervaren partner die uw business begrijpt? Bezoek dan onze showroom!