we create

KNITWEAR

Fully Fashion is dé knitwear specialist van Europa die onder private label ontwerpt, produceert en distribueert. Met passie en enthousiasme creëren wij samen met u bestsellers. Met aandacht voor de wensen van de klant, ontwikkelen wij collecties voor high-end merken tot aan low-end retailers en webshops. Wij werken altijd met maar één doel voor ogen: maatwerk leveren op het gebied van dames-, heren- en kinderkleding. Hiervoor kunnen wij u volledig ontzorgen.

Wij kennen de markt, hebben tientallen jaren ervaring en veel technische know-how in huis. Ons creatieve designteam en gedreven salesteam volgen de wereldwijde trends en garenontwikkelingen op de voet, zien kansen en vertalen die naar uw wensen. Efficiënt en met een no-nonsense mentaliteit werken wij met u samen. 

Ontwerpt u zelf dan kunnen wij ook alleen de productie van onder meer truien, vesten en jurken voor u verzorgen.

Met eigen kantoren in China, Bangladesh en Turkije hebben wij constant controle over de productie en een hoge speed to market. Ons gespecialiseerde productieteam staat garant voor een hoog kwaliteitsniveau tegen scherpe prijzen, waarbij MVO hoog in het vaandel staat.

Zoekt u een ervaren, gepassioneerde partner die samen met u bestsellers kan creëren? Bezoek dan onze showroom en laat u inspireren!