nl en de
KO_DIVISIE_GROOT_MG_3434.jpg KO_DIVISIE_GROOT_MG_3399.jpg KO_DIVISIE_GROOT_MG_3357.jpg KO_DIVISIE_GROOT_MG_3301.jpg

Knits Only


Soepel vallende jersey tops, T-shirts, jurkjes en gebreide jasjes met trendy prints, applicaties, logo’s en badges. Onze stylisten voelen haarfijn aan wat de laatste modetrends zijn. Samen met jou vertalen ze dit in een unieke collectie. Dat alles met een neus voor wat hot is en vooral voor wat verkoopt. We verliezen de commercie in dit proces dus nooit uit het oog. Of je nu komt met uitgewerkte designs en kleurkaarten. Of met een globaal idee. We denken met je mee. We sparren en kijken vooral naar het handschrift van jouw formule en/of merk.

Dit doen we niet alleen met de afdeling Styling, maar ook met ons goedgeoliede team bestaande uit Sales en Merchandise/Productieopvolging. Uiteraard benutten we daarbij ook ons netwerk van betrouwbare fabrikanten waar we al jaren mee werken. We nemen geen risico. Zo brengen wij de productie vooral onder in Turkije. Daar hebben wij ons eigen kantoor met ervaren collega’s die de productie plannen en controleren.

Als jouw collectie eenmaal in Nederland arriveert, zorgt ons eigen distributiecentrum in Schaijk voor accurate verdeling, voorraadbeheer, reconditionering en tijdige levering.

Contact Vacatures
© DPDB 2018 | DISCLAIMER | PRIVACY STATEMENT

Vacatures en Stages


Mensen met passie en ambitie bieden we graag een plek om zich te ontwikkelen in het vak waar we ons hart aan hebben verpand.

Op dit moment zoeken we:


Alle
vacatures