nl en de

DPDB

Voor de styling en productie van modecollecties voor dames is DPDB (duPon & deBruin) al jarenlang dé vertrouwde partner bij uitstek. Sinds 1986 weten vele Europese grootwinkelbedrijven en warenhuizen ons te vinden voor het ontwikkelen en fabriceren van hun private label collecties. Zowel voor korte als lange termijn-producties. Bekende merken kloppen steeds vaker bij ons aan, waaronder ook men’s & kids fashion brands. Bij DPDB weet je dat je de productie onderbrengt bij een financieel gezonde onderneming met een enorme vakkennis en ervaring.


Maak kennis met onze creatieve styling teams die inspireren en verrassen. Zij spelen een centrale rol in onze dienstverlening. Gesprekspartners met smaak en gevoel voor kleur en stijl. Gedreven commerciële vakvrouwen die een neus hebben voor de laatste modetrends en de nieuwste designs. Of het nu gaat om het opbouwen van een collectie vanaf de basis of om het goed interpreteren van schetsen en kleurkaarten. Zij reizen, shoppen, laten zich inspireren door kunst en cultuur en bekijken de collecties van klanten en hun concurrenten.

Wij bieden een breed assortiment: van geweven DuPon Coordinates, rondbrei/jersey Knits Only tot vlakbrei Fully Fashion. Uniek is onze afdeling Patronen; zij draagt bij aan een snelle en duidelijke communicatie over fitting. De productieteams in Nederland werken voor planning en controle nauw samen met onze eigen kantoren in Istanbul en Shanghai. Daar hebben we solide netwerken opgebouwd van fabrikanten, ateliers en stoffenleveranciers. We laten niets aan het toeval over, want de markt vraagt om flexibel handelen en inspelen op de laatste modetrends. Snel, in de wetenschap dat kwaliteit en levertijd gegarandeerd zijn. Bij dit laatste speelt ook ons eigen logistiek centrum in Schaijk een belangrijke rol.

Samen met de ondersteunende afdelingen Finance/PZ en Receptie werken bij ons over de hele wereld tachtig medewerkers.

© DPDB 2018 | DISCLAIMER | PRIVACY STATEMENT

Vacatures en Stages


Mensen met passie en ambitie bieden we graag een plek om zich te ontwikkelen in het vak waar we ons hart aan hebben verpand.

Op dit moment zoeken we:


Alle
vacatures