nl en de

Missie

In de wereld van textielproductie zien we steeds vaker snelle handel, een hit en run-mentaliteit. Goudzoekers die komen en gaan. Even inspelen op een modische trend en een slag slaan. DPDB is een uitzondering. Wij maken het verschil. 


DPDB is al 25 jaar een betrouwbaar partner voor een groot aantal retailers en grootwinkelbedrijven. Korte en lange termijn-producent van (dames)modecollecties. Wij geloven in het samen op- en uitbouwen van een duurzame band. Een relatie gebaseerd op respect, vertrouwen en discretie. Op een informele en no-nonsense manier. Dat maakt open communicatie mogelijk.

Je schaart je als klant bij ons onder experts met een grote kennis van de markt. Oprecht geïnteresseerd en betrokken. We nemen de tijd om ons in te leven in jou en nemen de zorg voor de productie uit handen. Een consistente partnerrelatie betekent samen werken aan een structureel succes met commerciële collecties en items die scoren! Oftewel bestsellers! 

© DPDB 2018 | DISCLAIMER | PRIVACY STATEMENT

Vacatures en Stages


Mensen met passie en ambitie bieden we graag een plek om zich te ontwikkelen in het vak waar we ons hart aan hebben verpand.

Op dit moment zoeken we:


Alle
vacatures