nl en de
DC_DIVISIE_GROOT_MG_3679.jpg DC_DIVISIE_GROOT_MG_3274.jpg DC_DIVISIE_GROOT_MG_3248.jpg DC_DIVISIE_GROOT_MG_3141.jpg

DuPon Coordinates


Wil je een coordinated collectie van geweven, rond- en vlakbrei? Dan helpt deze divisie je verder. Wij weten van losse items een op elkaar afgestemd aantrekkelijk programma te maken. De naam van onze afdeling is niet zomaar gekozen: wij coördineren dit met onze collega’s van Knits Only en Fully Fashion.

DuPon Coordinates, een sparringpartner, met kennis van de markt die snel kan inspelen op het veranderende modebeeld en de grillige consument. Of dat nu een jonge trendy modeshopper is of een modisch behoudender klant. Laat je verrassen en inspireren door de nieuwste ideeën die we tijdens onze reizen en shoppingtrips opdoen. Samen met jou vertalen we die in no time in een commerciële collectie met eigen exclusieve ontwerpen. Bijgestaan door ons solide team van ervaren coupeurs/patronenmakers en stoffeninkopers. Het op korte termijn laten produceren van kleding zit ons namelijk in de genen. Snelheid, zonder verlies van kwaliteit, met genoeg tijd om de puntjes op de i te zetten. Daarvoor doen we ook een beroep op onze eigen productiekantoren in Istanbul en Shanghai. Dagelijks is er contact over lopende orders en leiden onze merchandisers het proces in goede banen.

Aan het einde van de keten - maar niet minder belangrijk – komt alles in ons eigen distributiecentrum terecht. Onze collega’s in Schaijk staan daar altijd paraat om de binnenkomende leveringen zo snel en accuraat mogelijk te behandelen.

Contact Vacatures
© DPDB 2018 | DISCLAIMER | PRIVACY STATEMENT

Vacatures en Stages


Mensen met passie en ambitie bieden we graag een plek om zich te ontwikkelen in het vak waar we ons hart aan hebben verpand.

Op dit moment zoeken we:


Alle
vacatures